Lennert Cools


Zaakvoerder

Hoofd Audio

Planning

Producties

lennert@no-bi-lis.be

+32 478 03 56 28

OVER ONS


In 2012 reeds zetten we onze eerste stapjes in de live muziek- en eventwereld .


Lennert Cools startte na vele freelance jaren in 2016 de toenmalige firma BSL-Support. BSL-Support werkte voor bands als o.a. Les Truttes, Meskens in Motown, Level Six, Cookies & Cream, Tourist LeMC en freelancte voor Kick Backline, Rock Werchter, Crammerrock, etc.


In 2018 verhuisden we al snel naar een nieuw en groter magazijn. De originele naam BSL-SUPPORT (backline-sound-light) veranderde naar NOBILIS technical event support, klaar om elke klant, klein of groot te begeleiden in zijn of haar wensen.


Nobilis betekent in het Latijn: voortreffelijk, nobel, uitmuntend; een aspect waarmee wij als firma onze events hanteren. Professionaliteit, vriendelijkheid en afwerking dragen wij hoog in het vaandel. Met het Nobilis-Team nemen wij alle zorgen van de klant, organisator, artiest, etc. weg en zorgen we dat die 100% kan, genieten en zich focussen op wat echt telt; het event, de artistieke performance, etc. 


Vanaf 2021 breidden we onze grenzen uit en gingen we meermaals op tour met de Shoegaze band Slow Crush door heel Europa, de UK en zelfs de westkust van de Verenigde Staten. Verder werken we de laatste jaren voor heel wat organisatoren, bedrijven, concertzalen en eventlocaties. We zijn ervan overtuigd dat iedereen ook die beste service, communicatie en het beste materiaal verdient.


The Sky Is The Limit & The best is yet to come!


ONS TEAM


Samen met een gans TEAM staan wij elke dag gepassioneerd en gemotiveerd in het werkveld omdat wij steenvast geloven dat iedereen een goede klank en belichting verdient!

PIETER D'HAENE

Hoofd Licht, Magazijn, Podium

pieter@no-bi-lis.be

LENNERT COOLS

Hoofd Audio, FOH, Producties, Planning

lennert@no-bi-lis.be

LENNERT VAN DE VELDE

Audio, Hoofd Systeem, MON

lennert.vdv@no-bi-lis.be

En tal van anderen die onze filosofie en afwerkingsgraad hoog in het vaandel dragen!

freelancers, leveranciers, partners, flexijobbers, jobstudenten, etc.

unsplash