Wat doen wij precies?

Nobilis wil samen met u de onvergetelijke event-ervaring creëren. 


Hoe doen we dat? 

Nobilis is een bedrijf dat professionele audiovisuele diensten en materiaal aanbiedt.

We denken samen met de klant mee.

We werken uw gekste ideeën uit en gieten ze in een realistisch en logistiek project met het door u vooropgesteld budget en mogelijkheden.


Geef eens een voorbeeld van jullie producten.

Sfeer- of feestlichtinstallaties, geluidsinstallaties, podia, lasers, microfoons voor zang en spraak, lichteffecten, volledige toursets, etc.


Geef eens een voorbeeld van jullie diensten en knowhow.

Professionele, opgeleide en ervaren technici die elke dag opnieuw vol passie en met een hart voor de audiovisuele sector werken. Onze ervaring zit wereldwijd en zowel in de festival- als corporate/private sector. Van een medisch congres tot een rock'n roll festival, you name it, we do it. Zijn we dan niet gespecialiseerd in iets? Zeker wel! In het zo perfect mogelijk benaderen van de audiovisuele ervaring. Of dat dan gaat over een punkband in een muziekclub, of de speech van een grote CEO, de essentie blijft hetzelfde: het perfect vertalen van het (artistieke) gegeven op het podium door middel van klank, licht en video. De beleving voor het publiek en de performers staat centraal.


Voor wie werken jullie dan zoal?

Iedereen die net zoals ons evenveel zin en passie heeft om een event op poten te zetten.

We proberen elke klant te helpen. (festival) Organisatoren, particulieren, bedrijven, (concert)zalen, verenigingen, non-profit, bands, toneel- en theatergezelschappen, boekingskantoren, eventkantoren, scholen, jeugdbewegingen, pretparken, overheidsinstanties, grafische bureau's, zalen, eventlocaties, hotel, restaurants, steden en gemeenten, etc.


Welke events doen jullie dan zoal?

Festivals, bedrijfsfeesten, conferenties, lezingen, verjaardagsfeesten, fuiven, party's,  volledige pop-up zomerbars, hotels, , expo belichting, restaurants, teambuildings, productvoorstellingen, netwerkevents, seminaries, comedyavonden, familiedagen, kermissen, volledige tours met bands door binnen- en buitenland, etc. 


Waar zijn jullie operationeel? 

Ons bedrijf en magazijn is gevestigd in Brugge, maar we zijn werkzaam over heel België en ver daarbuiten. We hebben technici en materiaal in alle Vlaamse provincies, klaar om snel te kunnen schakelen en u te helpen.


Hebben jullie veel ervaring?

We hebben +10 jaar ervaring; gaande van de rock'n roll festivals tot high end corporate events en conferenties. Doorheen de jaren hebben we zoveel kilometers afgelegd dat we onze klanten echt de beste optie kunnen aanbieden. 


Wat zijn jullie strafste ervaringen?

We hebben o.a. gewerkt in of voor zalen als: Ancienne Belgique, De Vooruit, Sportpaleis, Waagnatie, Lotto Arena, etc.

Tientallen corporate & private events doorheen heel België en daarbuiten. zowel Outdoor als Indoor.

Internationale tours door Europa, de UK, Ierland, de VS

Producties bij Radio 2, VRT, Medialaan, The Voice, etc.

Op festivals als Rock Werchter, Pukkelpop, Crammerrock, Gentse Feesten, Lokerse Feesten, etc.

Met bands als Slow Crush, Tourist LeMC, Nathalie Meskens, Ghostrockers, Cleymans & Van Geel, etc. 


HEB JE NOG EEN ANDERE VRAAG?

SHOOT!

 
 
 
 
unsplash